'Ik geloof in zakendoen op basis van vertrouwen en kwaliteit. Ik ga voor een lange termijn relatie met mijn klanten.' Geke Rosier 

gr 620

 LinkedIn_ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken._

Geke Rosier

Ik ben een marketeer in hart en nieren en word geïnspireerd door de snelle veranderingen in de wereld van informatietechnologie. Door het verbinden van mensen, kennis en ontwikkelingen kom ik op nieuwe ideeën. Ik ben kritisch van aard en daag mijn gesprekspartners uit om op een andere manier naar dingen te kijken.

Ik krijg energie van mensen die ergens in geloven en daar ook voor gaan. Dit geldt voor zowel individuen als voor organisaties. Dat zijn in mijn ogen de mensen die succesvol zijn in wat ze doen. Ik geloof in kansen en niet in onmogelijkheden.

 

Mijn kracht en passie zit in het verbinden van mensen en mogelijkheden. Ik werk graag samen met professionals met verschillende achtergronden en ervaringen omdat ik geloof in diversiteit. Dit leidt tot vernieuwing en meer succes. Daarom heb ik in 2014 RightBrains opgericht. RightBrains richt zich op het opleiden en bemiddelen van vakvrouwen in het digitale werkveld en IT. Vrouwen kiezen niet bewust voor dit vakgebied. Ik wil laten zien dat IT niet alleen gaat over techniek maar carrièrekansen biedt voor iedereen! Voor meer informatie over RightBrains ga naar www.rightbrains.nl.


IT-marketing – innovatie – organisatieontwikkeling – business IT alignment

 

Lees het interview met Geke in Nyenrode VCV magazine.