'Snel tot de kern doordringen en dan effectief tot actie overgaan.' Bas Hafkenscheid

 

bvb 620

 

 Linkedin_ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bas Hafkenscheid

Ik ben een daadkrachtige interim- en programmamanager. Teambuilder, impactvol en resultaatgericht. In staat om voor complexe vraagstukken pragmatische en werkbare oplossingen te realiseren. Dit op basis van inhoudelijk overzicht, inlevingsvermogen en volharding. Organisaties in beweging brengen, samen met de organisatie gestelde doelen realiseren. Sparringpartner en bruggenbouwer voor directies en eindgebruikers van zowel business en IT. Kenmerkend voor Bas z'n werkwijze is de combinatie van het creëren van cijfermatig inzicht en creatieve mensgerichte realisatie..

 

Business IT alignment – programmamanagement – portfoliomanagement – business process outsourcing – adviseur – business en IT management

'Ik ben steeds op zoek naar verbetermogelijkheden.' Caroline Klein

CK 600

 

Linkedin__ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken._

Caroline Klein

Ik ben een ervaren change manager, veelal werkzaam op het raakvlak van business en IT. Veranderen gaat om mensen. Mijn passie ligt in het verbinden van mensen die de verandering moeten realiseren. Helder communiceren en doelen vertalen naar concrete acties zijn daarbij van groot belang. Ik werk graag in complexe, liefst internationale omgevingen. Ik ben resultaatgericht, enthousiast, pragmatisch, gedreven en steeds op zoek naar verbetermogelijkheden. Het is essentieel om een organisatie, maar ook jezelf continu te blijven verbeteren. Stilstand is immers achteruitgang! 

 

Business IT alignment – programmamanagement – interim management – implementatie – portfoliomanagement – IT-servicemanagement

'Ik geloof in zakendoen op basis van vertrouwen en kwaliteit. Ik ga voor een lange termijn relatie met mijn klanten.' Geke Rosier 

gr 620

 LinkedIn_ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken._

Geke Rosier

Ik ben een marketeer in hart en nieren en word geïnspireerd door de snelle veranderingen in de wereld van informatietechnologie. Door het verbinden van mensen, kennis en ontwikkelingen kom ik op nieuwe ideeën. Ik ben kritisch van aard en daag mijn gesprekspartners uit om op een andere manier naar dingen te kijken.

Ik krijg energie van mensen die ergens in geloven en daar ook voor gaan. Dit geldt voor zowel individuen als voor organisaties. Dat zijn in mijn ogen de mensen die succesvol zijn in wat ze doen. Ik geloof in kansen en niet in onmogelijkheden.

 

Mijn kracht en passie zit in het verbinden van mensen en mogelijkheden. Ik werk graag samen met professionals met verschillende achtergronden en ervaringen omdat ik geloof in diversiteit. Dit leidt tot vernieuwing en meer succes. Daarom heb ik in 2014 RightBrains opgericht. RightBrains richt zich op het opleiden en bemiddelen van vakvrouwen in het digitale werkveld en IT. Vrouwen kiezen niet bewust voor dit vakgebied. Ik wil laten zien dat IT niet alleen gaat over techniek maar carrièrekansen biedt voor iedereen! Voor meer informatie over RightBrains ga naar www.rightbrains.nl.


IT-marketing – innovatie – organisatieontwikkeling – business IT alignment

 

Lees het interview met Geke in Nyenrode VCV magazine.

'Ik ben ervan overtuigd dat ik ‘business’ en IT met elkaar in verbinding kan brengen.' Cees Zevenbergen

cz 620

 

Linkedin_ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cees Zevenbergen

Ik heb in mijn ruim dertig jaar in de IT ongelooflijk vaak moeten vaststellen dat de gapende afgrond tussen de business en IT daadwerkelijk vernieuwing – en vooral 'lol in het vak' - in de weg staat. Door beide werelden op een directe, eerlijke en creatieve wijze met elkaar te laten samenwerken doorbreek ik het geijkte patroon. Dat zorgt vaak voor (prettige!) verrassingen.

Ik werk vanuit technische kennis. Met een groot inlevingsvermogen voor waar het in de business om draait, kan ik de verbinding met IT leggen en wederzijds begrip verhogen. Dat daarmee aan beide zijden de zaken nét even iets soepeler gaan verlopen is een fantastische beloning.

 

IT- projectmanagement – Interim management - IT-procesverbeteringen – IT-servicemanagement

'Het succes van veranderen is het creëren van eigenaarschap op alle niveaus van de organisatie.' Jelmer Heida

 

jh 620


 Linkedin_Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jelmer Heida

Het succes van veranderen is creëren van eigenaarschap op alle niveaus van de organisatie. Dat is mijn motto en drijfveer. Complexe projecten worden immers niet door individuen gerealiseerd; dat lukt alleen door er gezamenlijk voor te gaan. 

 

Ik heb een achtergrond in lijnmanagement met internationale ervaring in de Verenigde Staten, Frankrijk en de UK. Ik ben inmiddels al weer meer dan 10 jaar actief als projectmanager en organisatieadviseur in verschillende branches. Zoals men zegt 'Verandering van spijs doet eten' en ik duik dan ook graag iedere keer weer in een nieuwe organisatie en nieuwe uitdaging. 

 

Mijn hart ligt bij complexe vraagstukken, waar een stevige volhardendheid nodig is om tot resultaat te komen.  En hoewel ik als projectleider al veel systeemimplementaties tot een succes heb gebracht, wordt ik meer gedreven door wat de business beoogd met de verandering dan de ICT of het systeem ‘pur sang’.